Окупанти готуються атакувати Харків та українські війська в зоні ООС – Міноборони

Окупанти готуються атакувати Харків та українські війська в зоні ООС – Міноборони

Російські окупанти готуються до атаки Харкова та українських військ у зоні ООС. Про це під час брифінгу сказав спікер Міністерства оборони України Олександр Мотузяник. Повідомляє УНН.

За наявною інформацією, окупанти зосередили основні зусилля на підготовці до відновлення наступальних дій, аби оточити угруповання Об’єднаних сил та оволодіти містом Харків, — наголосив він.

За словами спікера Міноборони, окупанти продовжують блокувати місто на Слобожанському напрямку. Зокрема, ворог обстрілює місто з артилерії, перегруповує війська, посилює протиповітряне прикриття важливих об’єктів Бєлгорода та районів зосередження військ на Харківському напрямку.

Також противник посилює угруповання військ західного і південного військових округів у Донецькому операційних районах — як за рахунок перекидання військ інших з військових округів, так і шляхом залучення підрозділів мобілізаційного резерву.

Нагадаємо, що у Тернополі окупанти намагалися зруйнувати один із об'єктів критичної інфраструктури.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
На Донбасі від кулі снайпера загинув військовий Іван Ковальовський (фото) На Донбасі від кулі снайпера загинув військовий Іван Ковальовський (фото)
Вчора, 26 квітня, на Донбасі загинув боєць ЗСУ Іван Ковальовський.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Loading...
Load next