Бойовики атакували Павлопіль з безпілотника: пошкоджено школу та будинки

Бойовики атакували Павлопіль з безпілотника: пошкоджено школу та будинки
Постраждалих внаслідок вибухів не було.

Сьогодні, 5 лютого, бойовики скинули з безпілотника саморобні вибухові пристрої на територію селища Павлопіль під Маріуполем, розповів голова Сартанської військово-цивільної адміністрації Олександр Куркчі.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на "Новини Донбасу".

За його словами, на територію Павлополя близько 12:15 з безпілотника бойовиків було скинуто чотири саморобні вибухові пристрої. Удар припав на будівлю школи та житлові приватні будинки на вулиці Молодіжній.

Двоє потрапили до недіючої школи, пошкодили дах. Два впали поруч із житловим будинком, на будинку пошкоджено два вікна, — розповів голова ВДА.

Він додав, що постраждалих внаслідок атаки немає. На місці працює слідчо-оперативна група поліції.

Нагадаємо, командування Сил територіальної оборони ЗСУ, на якій відповідатимуть на запитання українців.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Loading...
Load next