Двоє жінок торгували наркотиками у Львові на понад 2 млн грн (відео)

Двоє жінок торгували наркотиками у Львові на понад 2 млн грн (відео)
У жінок вилучили 7 кілограмів наркотичних речовин.

Шукали клієнтів через телеграм і продавали наркотики. У Львові судитимуть двох мешканок Дніпропетровщини, у яких вилучили 7 кілограмів наркотичних речовин. Про це повідомляє відділ інформаційної політики прокуратури Львівщини.

Учасниці злочинної групи орендували квартиру, де під час обшуків правоохоронці виявили значну кількість наркотичних засобів. Орієнтовна вартість вилучених речовин за цінами чорного ринку становить понад 2 мільйони гривень. 

Кримінальну справу відкрили за фактом збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо небезпечних розмірах.

Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
«Амфетамін», «канабіс», «MDMA» та «LSD»: Двоє львів'ян організували збут наркотиків на Львівщині «Амфетамін», «канабіс», «MDMA» та «LSD»: Двоє львів'ян організували збут наркотиків на Львівщині
Під час обшуків у чоловіків виявили наркотиків на 50 тис. грн.
Експрес-тести для перевірки водіїв на наркотики Експрес-тести для перевірки водіїв на наркотики
Глава МВС України хоче запровадити експрес-тести для перевірки водіїв на наркотики.
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Loading...
Load next