Українській військові спалили у степах Донбасу російський "Панцир" за 15 млн доларів (відео)

Українській військові спалили у степах Донбасу російський "Панцир" за 15 млн доларів (відео)

Угруповання Об'єднаних сил показало на відео, як артилерією знищує розпіарений російський "Панцир-1С" за 15 млн доларів.

Як один влучний удар може позбавити противника техніки вартістю 15 мільйонів доларів? Дуже просто: коли в степах Донбасу українські артилеристи зустрічають такий розпіарений російський зенітний комплекс "Панцир-1С". Підсумок битви – на відео, - зазначили в угрупованні.

Панцир-С1 - це російський самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс. Він використовується для прикриття цивільних та військових об'єктів від повітряного нападу. Також може захищати об'єкт від наземних та надводних загроз.

Час розгортання комплексу – до 5 хвилин. Боєкомплект Панцира-С1: 12 ракет 57Е6-Е, 1400 снарядів. Ракетами можуть вражати цілі на висоті до 15 км та на відстані до 20 км; снаряди можуть летіти відстань до 4 км. Вартість – 15 млн дол.

Нагадаємо, що Резніков назвав кількість військових рф, які отримали поранення під час вторгнення в Україну.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Перейшла мінне поле: 16-річна дівчина тікала з Горлівки, щоб вчитись в Україні (фото) Перейшла мінне поле: 16-річна дівчина тікала з Горлівки, щоб вчитись в Україні (фото)
На Донбасі дівчина через мінне поле втекла з окупованих районів Донецької області (ОРДО). Вчора пізно ввечері вона вийшла до позицій українських військових.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next