Об'єкти критичної інфраструктури залишаються пріорітетом для росіян - Гуменюк

Об'єкти критичної інфраструктури залишаються пріорітетом для росіян - Гуменюк

Ворог не припиняє енергетичного терору, об'єкти критичної інфраструктури залишаються для нього пріоритетом.

Про це повідомила керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

Попри те, що у нас наразі на півдні України досить помірна зима, ворог все одно не припиняє енергетичного терору. Об'єкти критичної інфраструктури залишаються для нього пріоритетом, - сказала Гуменюк.

Вона зазначила, що росіяни знаходяться у такому собі творчому пошуку нової тактики і виходять з тих можливостей, які у них є.

Зокрема, наша бойова робота, до прикладу, по лівобережжю Херсонщини, призвела до втрати чергового пункту боєпостачання. У зв'язку з цим бачимо зниження кількості артилерійських обстрілів. Росіяни починають вишукувати інші способи, якими можуть завдати ударів по наших потужностях, ‒ додала Гуменюк.

Нагадаємо, Китай пригрозив Україні "погіршенням відносин" через внесення компаній до списку "спонсорів війни" ‒ Reuters

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото) Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото)
З початку цієї доби, 26 квітня, було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next