Біля Кремінної окупанти намагаються вести розвідку боєм, не наступ - Гайдай

Біля Кремінної окупанти намагаються вести розвідку боєм, не наступ - Гайдай

Російські окупанти постійно намагаються атакувати по Кремінній на Луганщині. Це ще не наступ, а скоріше за все розвідка боєм. Повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в етері одного з телеканалів.

Ситуація у нас важка, але повністю контрольована Силами оборони. Намагаються останній час постійно атакувати в більшій частині по Кремінній. Єдине, що можу сказати, що це ще не наступ, про який багато говорять, а певна розвідка боєм. Вони намагаються знайти можливо слабкі місця у нашій обороні й потім будуть намагатися розвивати там успіх. Але Сили оборони там повністю ситуацію контролюють, - розповів Гайдай.

За його словами, Сили оборони володіють інформацією про маневри та резерви армії рф на цій ділянці.

Через цю розвідку боєм окупанти несуть значні втрати на Луганщині, - повідомив Гайдай.

Окрім того, Гайдай зазначив, що далекобійні снаряди, на які очікують, дозволять практично повністю розірвати логістичний ланцюг постачання зброї росіянами на території регіону.

Нагадаємо, що ворожі війська знищили вщент селище Новоселівське на Луганщині – ОВА.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next