рф здійснює в середньому понад 10 кібератак на день проти України - Малюк

рф здійснює в середньому понад 10 кібератак на день проти України - Малюк

росія здійснює в середньому понад 10 кібератак на день на Україну. Про це повідомив в інтерв'ю The Independent голова СБУ Василь Малюк.

Малюк повідомив, що 2020 року СБУ зафіксувала 800 кібератак, 2021 року — близько 2000. Але після вторгнення їх зафіксували понад 4500.

Це різні типи атак, іноді дуже масові, іноді дуже витончені. Нині росія здійснює в середньому понад 10 кібератак на день… Їхні цілі різні: державні ресурси, об'єкти критичної інфраструктури тощо. Але ми успішно протистоїмо противнику і в кіберпросторі, — сказав Малюк.

 Нагадаємо, що окупанти в Маріуполі розміщують гармати 1939 року – радник мера.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next