Він хоче здаватись схожим на Зеленського - прем`єрка Литви про візит Путіна на окуповані території

Він хоче здаватись схожим на Зеленського - прем`єрка Литви про візит Путіна на окуповані території

Прем`єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте заявила, що візитом президента рф владіміра путіна на окуповані території України пропаганда намагається порівняти його з українським лідером Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє LRT.

За словами Шимоніте, візитом путіна пропаганда рф намагається "надихнути" невмотивовану окупаційну російську армію.

Вона зазначила, що агресивна російська пропаганда ускладнює оцінку правдивості візиту путіна на окуповані території Херсонської і Луганської областей.

Мені здається, що є якась спроба зобразити, що владімір путін хоч трохи схожий на Володимира Зеленського, який їде на передову і зустрічається з солдатами близько до лінії зіткнення і таким чином демонструє підтримку своїм військам і звичайним українцям, які воюють в цій війні, – сказала Шимоніте.

Нагадаємо, На Львівщині поліція затримала крадія: поцупив сумку з грошима у пасажирки автовокзалу

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next