Гетманцев заявив про замах на заступника голови податкової служби

Гетманцев заявив про замах на заступника голови податкової служби

Голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявив про замах на заступника голови Державної податкової служби Євгена Сокура.

Про це повідомив Данило Гетманцев у Telegram.

Зі вчора почали просочуватись окремі чутки, але поліція просила не розголошувати до ранку жодної інформації. До ранку. Тому відповім всім одночасно зараз. Так, вчора о 7.50 стався замах на вбивство заступника голови ДПС України Євгена Сокура. Напад в центрі міста. Замовники - схемщики, що втратили "бізнес" та перейшли межу. Євгена вдалося врятувати злагодженими діями карного розшуку. Низький уклін професіоналам з Департаменту карного розшуку Нацполу! Зловмисники - виконавці затримані та дають покази на замовників, - написав  Гетманцев.

Нагадаємо, У Колумбії стався землетрус

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Шефіра стріляли кулями угорського виробництва - МВС (відео) У Шефіра стріляли кулями угорського виробництва - МВС (відео)
Кулі, якими розстріляли авто першого помічника Зеленського мають калібр 7,62 мм і були виготовлені в Угорщині. Як саме вони потрапили до України, наразі не відомо - можливо, контрабандним шляхом.
Готував замах на вбивство депутата: поліція затримала злочинця (фото) Готував замах на вбивство депутата: поліція затримала злочинця (фото)
Суд обрав чоловікові безальтернативний запобіжний захід – тримання під вартою.
Стрілянина у Черкасах: деталі вбивства бізнесмена (відео +18) Стрілянина у Черкасах: деталі вбивства бізнесмена (відео +18)
На ролику видно, як стрілок вибігає зі зброєю з двору біля кафе, забігає до закладу, стріляє і тікає.
Loading...
Load next