На Прикарпатті викрили воєнкома, який нараховував собі та дружині премії

На Прикарпатті викрили воєнкома, який нараховував собі та дружині премії

На Прикарпатті викрили воєнкома, який нараховував собі та дружині премії, за що отримав від правоохоронців адміністративні протоколи про корупцію.

Про це повідомила Національна поліція України, під час телемарафону.

Зокрема дружина службовця військкомату працювала у прямому підпорядкуванні свого чоловіка. У подальшому фігурант не вжив ніяких заходів щодо недопущення у нього реального конфлікту інтересів та не повідомив про це відповідні органи у встановленому Законом порядку, – наголошують у заяві.

Водночас фігурант, у період з квітня 2022 до липня 2023 року підписував документи щодо нарахування премій та надбавок собі і дружині.

Відповідальність за вчинені правопорушення передбачена ч. 1 та ч. 2 ст. 172-7 (Порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) Кодексу України про адміністративні правопорушення, – повідомили в поліції.

За порушення цих вимог передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу від 1700 до 6800 гривень.

 Нагадаємо, "Списала" півсотні ухилянтів: на Київщині викрили очільницю військової медкомісії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
50% жінки віддавали сутенерці: одеські правоохоронці затримали адміністраторку борделю (фото) 50% жінки віддавали сутенерці: одеські правоохоронці затримали адміністраторку борделю (фото)
Година інтимних послуг коштувала від 1 200 до 2 000 гривень.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
В Одесі громадський активіст вимагав у жінки 80 тисяч гривень за "кришування" бізнесу (відео) В Одесі громадський активіст вимагав у жінки 80 тисяч гривень за "кришування" бізнесу (відео)
Правоохоронці затримали активіста та керівника громадської організації, який вимагав у жінки щомісячну плату - 80 тисяч гривень - за так зване "кришування" бізнесу.
Loading...
Load next