На Одещині чоловік вбив свою матір: як трапилась трагедія він не пам'ятає

На Одещині чоловік вбив свою матір: як трапилась трагедія він не пам'ятає

На Одещині чоловік покликав у гості друзів, а на ранок знайшов свою матір мертвою. Як саме сталося вбивство і що стало мотивом, він не пам’ятає. 

Про це повідомляють у вироці Березівського районного суду.

 Чоловік напав на жінку з кулаками та наніс їй кілька десятків ударів, це призвело до тяжких травм. Він пам’ятає, що в той день зранку вони пішли на ринок. Мати приготувала їжу, але потім син попросив, щоб вона повернула йому витрачені гроші. За його словами, вони витратили більше 11 тис. гривень. Жінка пообіцяла, що віддасть ці кошти.

Відомо, що на ранок він знайшов матір мертвою на підлозі. За рішенням суду чоловік отримав 10 років в’язниці.

Нагадаємо, В Італії на підприємстві із переробки боєприпасів стався вибух: є загиблі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині чоловік зарізав жінку за відмову в інтимі (відео) На Одещині чоловік зарізав жінку за відмову в інтимі (відео)
В Одеській області 40-річний чоловік залицявся до жінки друга, а коли та йому відмовила у інтимі він дістав ніж та жорстоко її вбив.
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
"Світить до п’яти років ув’язнення": в Одесі затримали чоловіка з комуністичною символікою "Світить до п’яти років ув’язнення": в Одесі затримали чоловіка з комуністичною символікою
Одеські поліцейські затримали чоловіка в одязі із зображенням комуністичної символіки. Через свої дії чоловіку загрожує кримінальна відповідальність.
Loading...
Load next