У Дніпрі на ремонті шкільного даху вкрали 1 млн грн з бюджету

У Дніпрі на ремонті шкільного даху вкрали 1 млн грн з бюджету

Заступниця мера Дніпра затвердила кошториси на капітальний ремонт шкільного даху і безпідставно перерахувала на рахунок приватного підприємства майже 1 млн грн з міського бюджету.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

Для проведення будівельних робіт з капітального ремонту даху однієї зі шкіл Дніпра департамент міської ради уклав договори з приватним підприємством. Після виконання ремонтних робіт заступниця мера підписала та скріпила печаткою кошториси, у які директор підприємства вніс ціни на будматеріали, які були у 2 рази вищі за ринкові. Заступниця мера безпідставно перерахувала майже 1 млн грн з міського бюджету на рахунок приватного підприємства.

Співробітники Нацполіції провели обшуки у помешканнях фігурантів, у міськраді та на приватному підприємстві, якому було зараховано кошти з бюджету.  Заступниці мера Дніпра та підряднику інкримінують розтрату, привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах та службове підроблення.

Нагадаємо, Єрмак обговорив з Салліваном візит Зеленського до США

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Через обвал на шахті загинув 30-річний гірник Дмитро Курасов Через обвал на шахті загинув 30-річний гірник Дмитро Курасов
Сьогодні, 23 квітн,я близько 12:30 на Дніпропетровщині загинув 30-річний гірник Дмитро Курасов. На шахті Благодатна (ДВАТ «Шахта імені Героїв Космосу») що належить ДХК «Павлоградвугілля» стався обвал пустих порід під час проведення демонтажних робіт.
У Дніпрі померла 11-річна дівчинка, яка мала ускладнення після COVID-19 У Дніпрі померла 11-річна дівчинка, яка мала ускладнення після COVID-19
У Дніпропетровській обласній дитячій лікарні померла 11-річна пацієнтка, яка раніше хворіла на коронавірус. 
Викинула біля колії: на Дніпропетровщині у пакеті знайшли немовля (фото 18+) Викинула біля колії: на Дніпропетровщині у пакеті знайшли немовля (фото 18+)
У місті Кам'янське, що у Дніпропетровській області поблизу залізничної колії собака в кущах виявила немовля. Дитина була замотана у целофановий пакет.
Loading...
Load next