Зберігав арсенал зброї та боєприпасів: на Київщині викрито працівника військкомату

Зберігав арсенал зброї та боєприпасів: на Київщині викрито працівника військкомату

На Київщині правоохоронці повідомили про підозру працівнику військкомату за фактом незаконного поводження зі зброєю. Підозрюваний зберігав цілий арсенал зброї та боєприпасів.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

Правоохоронці повідомили про підозру військовослужбовцю одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Київської області за фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами (ч. 1 ст. 263 КК України). Відомо, що підозрюваний незаконно зберігав зброю та боєприпаси. 

Проведено 22 обшуки в квартирах, господарчих будівлях та автомобілі. Вилучено автомати, магазини до автоматичної зброї, револьвер, нарізну та гладку мисливську зброї, понад 6500 набоїв різного калібру, 35 гранат, запали, міну, тротилову шашку, ножі, протитанкову керовану ракету, тепловізор та інше військове спорядження, - наголосили у прокуратурі.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час. Наразі прокуратура готує апеляційну скаргу на вказане рішення.  Встановлюються канали надходження зброї та інші особи, причетні до вказаного правопорушення.

Нагадаємо, Нещасний випадок на Київщині: потяг смертельно травмував чоловіка (ФОТО 18+)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
Loading...
Load next