Запорізька міськрада виділила ₴27 мільйонів на закупівлю дронів для ЗСУ

Запорізька міськрада виділила ₴27 мільйонів на закупівлю дронів для ЗСУ

Депутати Запорізької міської ради під час сесії виділили на закупівлю дронів близько 27 млн гривень.

Про це написав в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Основні рішення, прийняті на 20-й сесії міськради. Понад 50 мільйонів гривень виділено в рамках міської програми підтримки обороноздатності (з них близько 27 мільйонів - на закупівлю дронів), - написав він.

Крім того, внесено зміни до програми використання коштів депутатського фонду. Тепер депутати можуть спрямовувати гроші з фондів на підтримку військових.

Понад 53 мільйони направлено на облаштування укриттів. Ще 140 мільйонів гривень виділено на підготовку підприємств критичної інфраструктури до зими, 40 мільйонів спрямовано на встановлення і підключення 12 пересувних котелень для медзакладів, отриманих в рамках проєкту USAID.

Загалом на сесії було розглянуто більше 50-ти важливих для життєдіяльності та обороноздатності Запоріжжя питань. Ще близько 150 питань буде опрацьовано наприкінці тижня.

Раніше у Запоріжжі громадські діячі проводили акції із закликом не витрачати бюджетні гроші на заміну бруківки на деяких вулицях міста, а спрямувати їх на придбання дронів для військових.

Нагадаємо, Опановування F-16 на симуляторах значно пришвидшить навчання за кордоном - Ігнат

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: окупанти перегруповуються проте мають значні втрати Російсько-українська війна: окупанти перегруповуються проте мають значні втрати
Від початку повномасштабної війни в Україні загинуло 30 350 рашисти.
Loading...
Load next