В Україні збільшують кількість мобільних груп для боротьби з ударними безпілотниками

В Україні збільшують кількість мобільних груп для боротьби з ударними безпілотниками

Обласні військові адміністрації працюють над забезпеченням та розширенням мережі мобільних груп для боротьби з ударними безпілотниками та ефективної протидії атакам рф.

Про це повідомляє заступник керівника Офісу президента України Олексій Кулеба.

Збільшуємо кількість мобільних груп для боротьби з шахедами по всій Україні, - йдеться у заяві.

За його словами постійно триває активна робота з розширення мережі мобільних груп для боротьби з ударними безпілотниками. Мобільні групи довели свою ефективність у протидії безпілотникам окупантів, тому збільшення їхньої кількості посилить захист енергетичної інфраструктури та цивільних обʼєктів України.

Він зазначив, що "обласні військові адміністрації працюють над комплектуванням підрозділів, зокрема транспортом та усіма іншими необхідними приладами". 

Нас дійсно чекає складна зима. Готуємось щодня та нарощуємо потужності для ще більш ефективної протидії, ‒ додав Кулеба.

Нагадаємо, В Україні запустили онлайн-чат психологічної підтримки для чоловіків

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики атакували Павлопіль з безпілотника: пошкоджено школу та будинки Бойовики атакували Павлопіль з безпілотника: пошкоджено школу та будинки
Постраждалих внаслідок вибухів не було.
Російсько-українська війна: за минулу добу було знищено 11 російських безпілотників (відео) Російсько-українська війна: за минулу добу було знищено 11 російських безпілотників (відео)
На території Донецької та Луганської областей захисниками та захисницями України за минулу добу відбито дев’ять атак ворога.
Loading...
Load next