Викрали з церкви в Києві сейф із грошима: поліція затримала трьох будівельників

Викрали з церкви в Києві сейф із грошима: поліція затримала трьох будівельників

Правоохоронці затримали трьох будівельників, які викрали із церкви в Солом’янському районі Києва сейф із 60 тисячами гривень і робочою документацією.

Про це повідомила поліція Києва.

Встановлено, що в розміщеному на території церкви сейфі зберігалися кошти, призначені для виплати заробітної плати робітникам та придбання будівельних матеріалів.

Зникнення сейфа виявив охоронець у п'ятницю, 1 грудня. Того ж дня відповідне повідомлення надійшло до Солом’янського управління поліції.

Як з'ясувало слідство, крадіжку вчинили робітники, які проводили на території церкви будівельні роботи.

У результаті проведених першочергових заходів, спільно з оперативниками управління карного розшуку та кримінального аналізу Главку ми з’ясували, що в день крадіжки до церкви проникло троє осіб, які зламали двері, винесли сейф, завантажили його до легкового автомобіля та поїхали у невідомому напрямку, – зазначили в поліції.

Правоохоронці встановили, що використаний зловмисниками автомобіль перебуває на території одного з приватних будинків у Київській області.

Під час невідкладного обшуку за вказаною адресою поліцейські виявили в будинку трьох чоловіків віком 20, 33 і 34 роки та вилучили в них викрадені з церкви гроші.

За місцем проживання одного з фігурантів вилучена також церковна документація, що зберігалася у викраденому сейфі.

Правоохоронці оголосили зловмисникам підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена у великих розмірах в умовах воєнного стану.

Чоловікам загрожує позбавлення волі терміном від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, В Італії сталося виверження вулкана Етна

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео) За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео)
Вчителька відлупцювала дитину з аутизмом на очах в інших школярів. Столична поліція переконана, що інцидент трапився близько пів року тому - у 2020 році.
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
Зберігав тіло жінки в морозилці: поліція затримала підозрюваного у розчленуванні (відео) Зберігав тіло жінки в морозилці: поліція затримала підозрюваного у розчленуванні (відео)
Чоловік наніс дружині близько 15 ударів ножем у живіт та груди, після чого розчленував тіло та заховав у морозильну камеру.
Loading...
Load next