ВАКС взяв під варту суддю Київського апеляційного суду Сливу з можливістю застави 2,5 млн грн

ВАКС взяв під варту суддю Київського апеляційного суду Сливу з можливістю застави 2,5 млн грн

Вищий антикорупційний суд узяв під варту до 2 лютого суддю Київського апеляційного суду Юрія Сливу, якого НАБУ і САП підозрюють в одержанні неправомірної вигоди.

Про це повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Слідчий суддя ВАКС частково задовольнив клопотання прокурора САП та застосував до другого судді Київського апеляційного суду, який разом з іншими трьома суддями апеляційного суду підозрюється в одержанні неправомірної вигоди у розмірі 35 тис. дол. США за ухвалення рішення про скасування арешту майна, ‒ заявляє САП.

Як заявляють ЗМІ, мова йде про Юрія Сливу.

Зазначається, що слідчий суддя застосував до указаного підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 2,5 млн грн з покладенням відповідних процесуальних обов’язків. Строк дії запобіжного заходу - 60 діб. Суд ухвалив взяти підозрюваного під варту у залі суду.

Відомо, що 30 листопада 2023 року прокурори САП за дорученням керівника САП повідомили про підозру чотирьом суддям Київського апеляційного суду.

Нагадаємо, На українсько-білоруському кордоні будують нові оборонні споруди

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
Loading...
Load next