У Нідерландах авто впало у канал

У Нідерландах авто впало у канал

У нідерландському місті Делфт автівка впала в канал, унаслідок чого загинуло троє людей.

Про це повідомляє NOS.

Зазначається, що надзвичайна ситуація сталася близько 5 години ранку. Машина з невідомих причин опинилася у воді. Пасажиру вдалося самостійно вибратися з автомобіля. Водолази дістали з води водія.

Обох чоловіків у важкому стані доправили до лікарні, де водій згодом помер.

Невдовзі після аварії виникла підозра, що в автомобілі могло бути більше людей. Згодом у воді виявили тіла двох жінок. Поліція наразі ще з’ясовує, чи дійсно дві жінки перебували в авто, що впало в канал.

Обставини аварії ще з'ясовуються.

Нагадаємо, Юрчишин очолив Комітет ВР з питань свободи слова

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото) Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото)
Автомобіль, в якому їхали загиблі, з’їхав у кювет, зіштовхнувся з бетонною опорою і перекинувся.
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
Побачення закінчилось трагедією: під Харковом в затонулому авто загинула молода пара (відео) Побачення закінчилось трагедією: під Харковом в затонулому авто загинула молода пара (відео)
Мікроавтобус з хлопцем і дівчиною з'їхав у воду і швидко пішов на дно. В салоні автомобіля перебувала молода пара, яка не встигла вибратись з транспорту та загинула. Про особи загиблих не повідомляється.
Loading...
Load next