На Закарпатті стали на бойове чергування мобільні вогневі групи

На Закарпатті стали на бойове чергування мобільні вогневі групи

Мобільні вогневі групи зі складу Закарпатського зенітно-кулеметного батальйону розпочали виконання бойового завдання з охорони повітряного простору.

Про це повідомив голова Закарпатської ОДА Віктор Микита.

Мобільні вогневі групи зі складу Закарпатського зенітно-кулеметного батальйону приступили до виконання бойового завдання з охорони повітряного простору. У батальйоні проходять службу високовмотивовані та професійно підготовлені офіцери, сержанти й солдати, які готові надійно захистити небо від атак ворога на об’єкти критичної інфраструктури, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що групи забезпечили машинами високої прохідності, обладнали великокаліберними кулеметами, засобами автономного зв’язку, спостереження, раннього виявлення цілей та іншими спецзасобами. Вогневі групи вже направлені на бойове чергування.

Нагадаємо, На Одещині поліцейські викрили озброєну банду, яка вчинила напад на підприємця

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next