Суд призначив заставу ексзаступнику голови Фонду держмайна

Суд призначив заставу ексзаступнику голови Фонду держмайна

Вищий антикорупційний суд обрав учаснику злочинного угрупування, яке очолював колишній голова Фонду державного майна України, запобіжний захід у вигляді 9 млн грн застави.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

17 січня слідчий суддя ВАКС застосував до одного з учасників очолюваної ексголовою ФДМУ злочинної організації, а саме колишнього першого заступника голови ФДМУ, запобіжний захід у вигляді 9 млн грн застави, - ідеться у повідомленні.

Також на підозрюваного покладені процесуальні обов’язки: прибувати за кожною вимогою до детектива, прокурора та суду, не відлучатися з Києва без дозволу детектива, прокурора або суду, повідомляти детектива, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та місця роботи, утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у справі та свідками, здати на зберігання до відповідних органів державної влади паспорт для виїзду за кордон та інші документи, що дають право на виїзд з України та в’їзд в Україну.

Строк дії обов'язків – до 17 березня 2024 року

Нагадаємо, За гроші обіцяв "посади" в Службі безпеки: на Буковині затримали шахрая

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Рекордний хабар на 5 мільйонів: справу незаконно намагаються забрати у Антикорупційного суду Рекордний хабар на 5 мільйонів: справу незаконно намагаються забрати у Антикорупційного суду
Справу часів Януковича, щодо ексміністра екології Миколи Злочевського та рекордний хабар спробують забрати з Антикорупційного суду.
В Україні судитимуть екснацгвардійця, який три місяці катував людину В Україні судитимуть екснацгвардійця, який три місяці катував людину
Він місяць тримав волонтера у холодному туалеті непрацюючого дитячого оздоровчого табору та обмежував в їжі й питній воді свого "полоненого".
Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців
Він переслідував учасників Революції Гідності.
Loading...
Load next