У Києві чоловік спалив автівки ексдружини і напав із сокирою на її співмешканця

У Києві чоловік спалив автівки ексдружини і напав із сокирою на її співмешканця

Столична поліція затримала чоловіка, який підпалив три автомобілі колишньої дружини і напав із сокирою на її нинішнього співмешканця.

Про це повідомляє поліція Києва.

До Дарницького управління поліції звернувся місцевий житель і повідомив, що на території приватного домоволодіння на Бортничах колишній чоловік його співмешканки кидається на нього із сокирою та підпалив три автомобілі.

На місце негайно направили слідчо-оперативну групу, спецпризначенців, пожежних та лікарів.

Заступник начальника слідчого відділу Дарницького управління поліції Віталій Толстов повідомив, що на місці події правоохоронці затримали 42-річного місцевого жителя й вилучили сокиру із плямами речовини бурого кольору.

Ми встановили, що підозрюваний вирішив помститися колишній дружині, пройшов до її будинку та почав виганяти співмешканця й намагався вдарити його сокирою, завдавши тілесні ушкодження. Потім ревнивець облив горючою сумішшю частину будинку та три іномарки, які знаходилися у дворі оселі, та підпалив. Господарчі будівлі та автомобілі врятувати не вдалося, - зазначив Толстов.

За вказаним фактом слідчий відділ Дарницького управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, вчинене шляхом підпалу). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до 10 років.

Ми затримали підозрюваного у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та за погодження Дарницької окружної прокуратури вручили йому підозру про вчинення кримінального правопорушення. Наразі районний суд обирає фігуранту запобіжний захід, - додав Толстов.

Нагадаємо, У Києві насмерть збили 15-річну дівчину

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві на святковому параді чоловік намагався себе спалити (відео) У Києві на святковому параді чоловік намагався себе спалити (відео)
Чоловік облив себе сумішшю і підпалив. На щастя, перехожі не пройшли повз і почали швидко гасити вогонь.
На Банковій невідомий намагався спалити себе (фото) На Банковій невідомий намагався спалити себе (фото)
Поліцейські та бійці Муніципальної варти завадили чоловікові скоїти суїцид. Причини такого вчинку наразі невідомі.
Loading...
Load next