Польські страйкарі почали пропускати легкові авто й автобуси на двох пунктах пропуску

Польські страйкарі почали пропускати легкові авто й автобуси на двох пунктах пропуску

Польські протестувальники послабили обмеження руху біля кордону з Україною на двох пунктах пропуску, зокрема через Хребенне – Рава-Руська почали пропускати легковики.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Після 17:00 відновився рух легкових автомобілів та автобусів через пункт пропуску Хребене – Рава-Руська. Протестувальники також висловили готовність щогодини пропускати по 1 вантажівці в обох напрямках, – повідомляють у ДПС.

Також учасники акції протесту готові пропускати незначну кількість транспорту через пункт пропуску Зосін – Устилуг. Зокрема, вони планують кожні 30 хвилин пропускати по 5 легкових автомобілів в обох напрямках, щогодини по 1 вантажівці на в'їзд до Польщі й по 3 вантажівки на в’їзд в Україну. Автобуси в обох напрямках будуть пропускати у звичайному режимі.

Нагадаємо, Поляки погрожують блокувати кордон з Україною до квітня

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина
Віцепрезидент Польщі заявив, що, ймовірно, дамбу на кордоні з Білоруссю доведеться зміцнювати, продовживши її до кордону з Україною.
Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею
Мігранти з країн Близького Сходу вже кілька місяців намагаються потрапити до Польщі зі сторони Білорусі.
На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину
На пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.
Loading...
Load next