Рада ухвалила закон про лобізм

Рада ухвалила закон про лобізм

Верховна Рада ухвалила в цілому закон про доброчесне лобіювання.

Про це повідомив народний депутат України Ярослав Железняк.

Він уточнив, що законодавча ініціатива №10337 була підтримана 236 голосами народних депутатів. 

Закон спрямований на реалізацію рекомендацій Європейської комісії, які зафіксовано в пакеті розширення, та є частиною урядового антиолігархічного плану дій.

Метою ухвалення закону є забезпечення правових засад лобіювання в Україні відповідно до міжнародних практик і стандартів, забезпечення нормативно-правового регулювання взаємодії посадових осіб органів державної влади, органів місцевого самоврядування із заінтересованими сторонами та суб'єктами лобіювання, встановлення прозорих механізмів забезпечення їхньої діяльності та посадових осіб.

Нагадаємо, Сумська міськрада перейшла на дистанційний режим через загрозу збройної агресії РФ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Хамська витівка: скандальний Тищенко розважався перед засіданням у Верховній Раді (відео) Хамська витівка: скандальний Тищенко розважався перед засіданням у Верховній Раді (відео)
Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко перед голосуванням за законопроєкт Володимира Зеленського про відповідальність за брехню в деклараціях відзначився "хамською витівкою".
У Києві замінували будівлю Верховної Ради: поліція шукає вибухівку (відео) У Києві замінували будівлю Верховної Ради: поліція шукає вибухівку (відео)
Київська поліція повідомила про мінування Верховної Ради, наразі правоохоронці перевіряють будівлю на наявність вибухівки.
Нардеп Олег Арсенюк влаштував бійку біля ресторану в Черкасах Нардеп Олег Арсенюк влаштував бійку біля ресторану в Черкасах
Нардеп від "Слуги народу" Олег Арсенюк влаштував бійку в розважальному закладі "Бочка" у Черкасах.
Loading...
Load next