Польські протестувальники продовжують блокувати пункти пропуску

Польські протестувальники продовжують блокувати пункти пропуску

Польські фермери продовжують блокувати проїзд вантажного транспорту на чотирьох пунктах пропуску на кордоні з Україною.

Про це повідомляє Державна митна служба України.

У пункті пропуску "Медика – Шегині" польські протестувальники продовжили блокування руху вантажних транспортних засобів на в’їзд і виїзд з України. Пропуск автобусів та легкових автомобілів здійснюється безперешкодно в обох напрямках.

У пункті пропуску "Корчова – Краківець" попередньо продовжено блокування руху вантажівок до 9:00 год. 20 квітня. Мітингарі вимагають обмежувати в'їзд в Україну вантажним автотранспортом до 5-7 авто на годину, незалежно від типу вантажу. 

Також польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажного транспорту в пунктах пропуску "Ягодин – Дорогуськ" та "Рава-Руська – Хребенне".

Пункти пропуску "Устилуг – Зосин", "Угринів – Долгобичув", "Грушів – Будомєж" та "Смільниця – Кросьценко" працюють у звичному режимі. 

Просимо водіїв та перевізників врахувати цю інформацію при плануванні міжнародних перевезень. Для зручності рекомендуємо скористатися картою черг у пунктах пропуску із суміжними країнами, – наголошують у Держмитслужбі. 

 Нагадаємо, Україна терміново потребує посилення ППО - голова Представництва ЄС в Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина
Віцепрезидент Польщі заявив, що, ймовірно, дамбу на кордоні з Білоруссю доведеться зміцнювати, продовживши її до кордону з Україною.
Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею
Мігранти з країн Близького Сходу вже кілька місяців намагаються потрапити до Польщі зі сторони Білорусі.
На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину
На пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.
Loading...
Load next