Умєров закликав інвестувати у виробництво зброї в Україні

Умєров закликав інвестувати у виробництво зброї в Україні

Міністр оборони України Рустем Умєров на Азійському саміті з питань безпеки закликав представників провідних світових оборонних компаній та технологічних гігантів інвестувати у виробництво зброї в Україні та створювати спільні оборонні підприємства.

Про це Умєров повідомив у Фейсбуці.

Це партнерство має великий потенціал: Україна отримує доступ до новітніх технологій, а компанії - можливість розробляти передову зброю. Створення потужної військової індустрії є для нас питанням національної безпеки, - йдеться в повідомленні.

За словами Умєрова, Міноборони вже співпрацюють з BAE Systems, Lockheed Martin, Airbus, Boeing, Saab, Google та Oracle та десятками інших оборонних компаній, а українські воїни успішно випробовують їхнє озброєння, техніку та технології на полі бою, надаючи унікальний зворотний зв'язок, що дозволяє покращувати продукцію.

Наш фокус — це виробництво в Україні або залучення українських компаній до співпраці з цими світовими гігантами. Дякую провідним світовим корпораціям за постійну підтримку України, - сказав Умєров.

Нагадаємо, Молдованина підозрюють у незаконному переправленні чоловіків з України за кордон

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео) Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео)
Семеро чоловіків входили до складу міжрегіонального злочинного угруповання та були причетні до скоєння тяжких злочинів. Зокрема вони неодноразово вимагали гроші у мешканців Київської та Чернігівської областей.
На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Loading...
Load next