В Україні через погодні умови знеструмлені майже 50 тисяч споживачів

В Україні через погодні умови знеструмлені майже 50 тисяч споживачів

Станом на ранок 5 червня в Україні через негоду залишалися без світла майже 50 тис. споживачів у восьми областях.

Про це повідомляє Міністерство енергетики.

Так, на Вінничині через негоду знеструмлено близько 8 тис. споживачів, на Дніпропетровщині - 5,1 тис., на Сумщині - 13,1 тис., на Хмельниччині - 21 тис., на Чернігівщині - 11,8 тис., на Черкащині - 1,4 тис., на Буковині - 740 споживачів, на Житомирщині - 284.

Через бойові дії залишаються без світла 48,2 тис. споживачів на Донеччині, по 3,7 тис. - у Запорізькій та Сумській областях, 37,3 тис. - на Харківщині, 1,5 тис. - на Чернігівщині. У Херсоні знеструмлено 2971 абонента, в області - 25,8 тис.

Нагадаємо, Рятувала сина від мобілізації: у Херсоні жінка вкусила поліціянта за руку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео) Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео)
В околицях Ялти підтоплено приватні будинки, а в Байдарській долині вийшла з берегів річка Бага.
На півдні України після проливних дощів трапилось нашестя комарів (відео) На півдні України після проливних дощів трапилось нашестя комарів (відео)
У Криму та Одеській області трапився "апокаліпсис" з комарів. Проте, південні території України страждають не лише від нашестя комарів, а й також від павуків, яких побільшало після їхньої появи.
Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.
Loading...
Load next