Побиття ветерана у Києві: 17-річному нападнику повідомили про підозру у хуліганстві

Побиття ветерана у Києві: 17-річному нападнику повідомили про підозру у хуліганстві

Правоохоронці повідомили про підозру підлітку, який вчинив напад на колишнього військового 32 ОМБр Олександра у Києві увечері 21 червня.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.
 
Як встановило досудове слідство, близько опівночі 21 червня підозрюваний підліток вчинив хуліганство щодо колишнього військовослужбовця, який повертався додому з прогулянки з собакою. 

На столичній вулиці Тростянецькій до чоловіка підійшов підозрюваний разом з двома друзями, провокуючи конфлікт. Згодом хлопець завдав потерпілому близько 10 ударів по обличчю, після чого чоловік впав.
  
Наразі 17-річному киянину, який є студентом коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку, що супроводжується особливою зухвалістю.

Хлопцю загрожує штраф від 1000 до 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або пробаційний нагляд на строк до п’яти років, або обмеження волі на той самий строк.

Нагадаємо, США заборонили ЗСУ атакувати об’єкти в РФ на відстані понад 100 км від кордону, — WP

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео) За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео)
Вчителька відлупцювала дитину з аутизмом на очах в інших школярів. Столична поліція переконана, що інцидент трапився близько пів року тому - у 2020 році.
Колишній боєць "Айдару": деталі затримання терориста будівлі Уряду (фото) Колишній боєць "Айдару": деталі затримання терориста будівлі Уряду (фото)
Відомо, що затриманий це – ветеран війни на Сході. Зловмисник неодноразово звертався до волонтерів по психологічну, моральну та зрідка матеріальну допомогу.
У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео) У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео)
Двоє чоловіків з метою помсти жорстоко побили столичного безпритульного, згодом усвідомлюючи, що вогонь призведе до смерті та спричинить фізичні страждання, підозрювані підпалили потерпілого та покинули місце злочину.
Loading...
Load next