У Запоріжжі чоловік викрав майже 100 тисяч гривень із каси студії засмаги

У Запоріжжі чоловік викрав майже 100 тисяч гривень із каси студії засмаги

У Запоріжжі рецидивіст знову спокусився на легкий “заробіток”: зайшов до салону засмаги та, скориставшись зайнятістю персоналу, прихопив касу.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

У понеділок, 1 липня, близько 13:00 патрульні побачили, як підозрілий чоловік зайшов до салону засмаги та через 1-2 хвилини поспіхом вийшов. Коли невідомий побачив поліцейських, то спробував уникнути зустрічі з ними та помітно занервував.

Патрульні попросили пред’явити документи, але їх у містянина при собі не було. Тоді правоохоронці провели поверхневу перевірку чоловіка та виявили в його сумці та одязі гроші. Саме в цей час власниця студії перевірила касу та виявила відсутність виручки.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. У крадія вилучили майже 100 тисяч гривень, які він приховав у сумці, кишенях та спідній білизні.

Відкрито кримінальне провадження. Наразі вирішується питання щодо повідомлення 37-річному фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Зазначається, що чоловік вже був судимий за майнові злочини. Йому загрожує до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, Вбивство посадовця запорізької мерії: затримали можливого співучасника злочину

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Вимагав мільйон доларів і гелікоптер: у Запоріжжі п'яний чоловік погрожував підірвати ТЦ (фото) Вимагав мільйон доларів і гелікоптер: у Запоріжжі п'яний чоловік погрожував підірвати ТЦ (фото)
У Запоріжжі п'яний молодик погрожував підірвати торговий центр, у випадку якщо йому не дадуть мільйон доларів та гелікоптер. Під час переговорів чоловік знизив свої вимоги та суму до 15 тисяч доларів.
Голого виводили на вулицю та змушували ковтати сигарети: на Запоріжжі підлітки жорстоко познущалися з однолітка Голого виводили на вулицю та змушували ковтати сигарети: на Запоріжжі підлітки жорстоко познущалися з однолітка
Підлітки віком від 12 до 15 років запросили хлопця до будинку одного з них з у селищі Кушугум.
Loading...
Load next