На Тернопільщині перекинувся автобус з паломниками, які їхали на прощу до Зарваниці

На Тернопільщині перекинувся автобус з паломниками, які їхали на прощу до Зарваниці

На Тернопільщині автобус з паломниками, які їхали на прощу до Зарваниці, потрапив у ДТП. Внаслідок аварії є травмовані, однак їхню кількість ще встановлюють.

Про це повідомляє поліція Тернопільської області. 

Повідомлення про ДТП надійшло до правоохоронців у неділю,14 липня, близько 8 години ранку. Аварія сталася на автодорозі поблизу села Раковець Золотниківської громади Тернопільського району.

За попередніми даними, водій автобуса не впорався з керуванням та зʼїхав у кювет, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. У автобусі на той момент перебувала 41 особа, які їхали на Всеукраїнську прощу до Зарваниці.

Наразі до лікарні з травмами доправили двох пасажирів. Кількість потерпілих осіб ще встановлюється.

На місці події працюють поліцейські, медики, рятувальники.

Нагадаємо, Лікарі «Охматдиту» провели першу операцію дитині після російського удару по лікарні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Перекрили міжнародну трасу: на Тернопільщині перекинувся бензовоз Перекрили міжнародну трасу: на Тернопільщині перекинувся бензовоз
В ДТП, зазначили рятувальники, є постраждалі.
Автобус з тілами померлих від COVID-19 потрапив у ДТП: водій загинув (фото, відео) Автобус з тілами померлих від COVID-19 потрапив у ДТП: водій загинув (фото, відео)
Сьогодні вранці, 15 квітня, під Миколаєвом близько 6 год на автодорозі Н-11 «Миколаїв - Дніпро» біля с. Михайло-Ларине зіткнулися вантажівка пошти Фотон Кобальт та мікроавтобус Fiat Scudo.
В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото) В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото)
Смертельна ДТП трапилась у ніч на 14 квітня в Одесі. Автомобіль марки Ford Kuga на швидкості вилетів із дороги у двір житлового будинку, врізався в дерева та перекинувся.
Loading...
Load next