Окупанти перекидають додаткові резерви на Харківський напрямок

Окупанти перекидають додаткові резерви на Харківський напрямок

Попри потребу налагоджувати оборону в Курській області, росіяни продовжують тиснути на позиції Сил оборони України на півночі Харківщини.

Про це розповів речник ОТУ «Харків» полковник Віталій Саранцев, передає Арміяінформ.

Деякі підрозділи противник відвів на Курський напрямок, він продовжує перетасовувати ту колоду карт, яка в нього наразі є. Але, разом з тим, тих сил та засобів, які залишаються зараз на Харківському напрямку з боку противника, ще досить багато, — повідомив він.

Загарбники продовжують тримати на Харківському напрямку доволі значні сили та потужні вогневі засоби, які дозволяють продовжувати штурмові дії та завдавати ураження в напрямку позицій українських військ.

Також речник повідомив, що за наявною інформацією окупанти здійснюють перекидання додаткових резервів на північ Харківщини, однак ці дані потребують перевірки та уточнення.

На окремих ділянках ми спостерігаємо зменшення активності ворога, але це не означає, що він звідти пішов. Просто противник намагається здійснювати заходи з фортифікації, він обладнує позиції, здійснює маскування або покращує систему зв’язку та управління, — розповів речник.

Нагадаємо, Споживання електрики в Україні знизилося - Укренерго

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next