Львівська лікарня швидкої допомоги витратила найбільше фінансів на боротьбу з COVID-19

Львівська лікарня швидкої допомоги витратила найбільше фінансів на боротьбу з COVID-19
Станом на 3 серпня Львівському регіону виділили 271 млн гривень.Найбільшими замовниками стали 20 медичних закладів, які поділили 82% коштів між собою від загальної суми.

Станом на 3 серпня Львівському регіону виділили 271 млн гривень.

Найбільшими замовниками стали 20 медичних закладів, які поділили 82% коштів між собою від загальної суми. Перше місце в цьому списку - Львівська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги.

Протягом березня-червня досліджуваного періоду замовили медичних товарів на 72,42 млн гривень. З цих коштів - 38,18 млн гривень на апарати штучної вентиляції легень.

Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр спрямував 48,45 млн гривень на обладнання для екстреної реанімації.

Додамо, що далі у рейтингу – Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня. Вона зробила замовлень на 16,57 млн гривень. Основними покупками медичної установи стали засоби індивідуального захисту, дезінфекції та кисневих концентраторів.

Державному підприємству «Львіввугілля» виділили 16,07 млн гривень, основну частину яких спрямували на закупівлю респіраторів на фільтри одним великим договором.

Варто зазначити, що найменше коштів витратили Самбірська центральна районна лікарня, Дрогобицька міська лікарня №1.

Нагадаємо, що Львівська міська дитяча лікарня стала Лауреатом рейтингу найкращих підприємств в галузі охорони здоров’я України. Таке рішення прийняла рада експертів Міжнародної іміджевої програми «Лідери XXI століття». 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Львові переселенці можуть отримати усю необхідну медичну допомогу (відео) У Львові переселенці можуть отримати усю необхідну медичну допомогу (відео)
Українці можуть переукладати, а також підписувати декларації з сімейними лікарями та отримувати абсолютно всю необхідну їм медичну допомогу 
В Україні за добу підтвердили 1081 нових випадків захворювання на COVID-19 В Україні за добу підтвердили 1081 нових випадків захворювання на COVID-19
В Україні знову виявили більш як тисячу нових випадків коронавірусу. Зокрема понад 500 людей потрапили до лікарень.
Loading...
Load next