Міністр охорони здоров'я прибув до Львова

Міністр охорони здоров'я прибув до Львова
Максим Степанов приїжджає в місто вже не перший раз.

Максим Степанов приїжджає в місто вже не перший раз. Причиною його візитів є велика кількість нових виявлених кожної доби захворювань на коронавірус.

Додамо, що протягом тривалого часу Львів є на перших позиціях стосовно епідемії коронавірусу в Україні. 

Заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрія Москаленка зазначив, що міністр планує проінспектувати лікарні, провести селекторну нараду, під час якої будуть обговорювати ситуацію в місті та показники хворих на COVID-19. Ймовірно, будуть переговори щодо переведення Львова з «помаранчевої» зони епідемічної небезпеки у «червону».

Ситуацію, станом на 5 серпня, стосовно поширення коронавірусу вже прозвітувала заступник міського голови Львова та керівник міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна: загалом у місті та в області підтверджено 10420 випадків інфікування коронавірусом, з них 283 – летальні. 2735 пацієнтів одужали.

За вчорашню добу лабораторні центри провели 1458 ПЛР-тестів. З них 197 – позитивні. Залишок проб у холодильнику – 1430.

Варто зазначити, що від 12 березня до обласної інфекційної лікарні звернулись 7430 осіб, госпіталізували – 1558, виписали – 1353. На цей момент, у медичному закладі перебуває 205 хворих, у реанімації – 6, на апараті ШВЛ – 3. 

Додамо, що сьогодні у звіті Слічної немає статистики стаціонарів, а саме 8-ої, 1-ої та Лікарні швидкої медичної допомоги. Причини у Львівській міській раді не пояснили.

Проте, надали дані щодо тимчасового припинення роботи ще двох дитячих садочків, а саме № 1 до 16 серпня та № 129 до 18 включно. В останньому ще немає результату працівника садочка.

Нагадаємо, що у Львові визначили медзаклади, які прийматимуть вагітних із коронавірусом. Львівських породіль з підозрою чи підтвердженим COVID-19 прийматимуть у пологовому №1 на вулиці Мечникова, 8. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Понад 33 тисячі випадків COVID-19  за минулу добу в Україні Понад 33 тисячі випадків COVID-19 за минулу добу в Україні
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Вакцинованим від COVID-19 українцям можуть надати переваги під час наступного локдауну Вакцинованим від COVID-19 українцям можуть надати переваги під час наступного локдауну
Вакцинованим громадянам дозволять відвідувати ресторани та кінотеатри у разі наступного ймовірного локдауну в Україні.
Loading...
Load next