Львівські медики видалили 10-кілограмову пухлину із заочеревинного простору жінки

Львівські медики видалили 10-кілограмову пухлину із заочеревинного простору жінки
На межі життя і смерті.51-річна тернополянка звернулась по допомогу до фахівців міського Центру хірургії, оскільки впродовж декількох місяців вона втратила понад 10 кг, хоча її живіт суттєво збільши

На межі життя і смерті.

51-річна тернополянка звернулась по допомогу до фахівців міського Центру хірургії, оскільки впродовж декількох місяців вона втратила понад 10 кг, хоча її живіт суттєво збільшився.

Взимку торік пацієнтку прооперували через пухлину молочної залози, після чого вона пройшла три курси хімієтерапію.

Згодом у неї виявили велику лімфосаркому заочеревинного простору. Проте, через пандемію та карантинні обмеження лікування довелося відкласти. Відтоді пухлина збільшилася та змістила органи черевної порожнини вліво, здавила дванадцятипалу кишку та почала вростати в праву нирку.

І ось тепер львівські хірурги видалили 10-кілограмове утворення. А разом із нею праву нирку, ліпому середостіння та виконали резекцію 6 і 7-го сегментів печінки.

Як повідомляють у медцентрі, операція була вкрай складною, проте успішною.

Пацієнтка почуває себе значно краще. Попереду – реабілітація та відновлення сил.

https://www.youtube.com/watch?v=_OpyQdzaEoQ

Нагадаємо, що Львівська міська дитяча лікарня стала Лауреатом рейтингу найкращих підприємств в галузі охорони здоров’я України. Таке рішення прийняла рада експертів Міжнародної іміджевої програми «Лідери XXI століття». 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Кабмін ухвалив зміни до "карантинної" постанови: будуть діяти нові обмеження Кабмін ухвалив зміни до "карантинної" постанови: будуть діяти нові обмеження
Кабмін затвердив з доопрацюванням зміни до постанови №1236. Вона запроваджує нові обмеження для "жовтої" та "червоної" зон карантину.
У двох львівських лікарнях хочуть ввести посаду медичного капелана
Впровадити пілотний проєкт планують у дитячій лікарні "Охматдит" і регіональному онкоцентрі, повідомила голова Львівської облради Ірина Гримак на сторінці у Фейсбук.
Loading...
Load next