171 новий випадок інфікування коронавірусом зафіксували на Львівщині

171 новий випадок інфікування коронавірусом зафіксували на Львівщині
Стрімкий зріст хворих.За попередню добу лабораторні центри провели 1203 ПЛР-тести. 171 аналіз виявився позитивним. Серед заражених на COVID-19 – 83 жителі Львова.

Стрімкий зріст хворих.

За попередню добу лабораторні центри провели 1203 ПЛР-тести. 171 аналіз виявився позитивним.

Серед заражених на COVID-19 – 83 жителі Львова.

За оперативними даними, за весь час пандемії в області виявили 13560 хворих на коронавірусну інфекцію, зафіксовано 367 смертей внаслідок ускладнень.

До слова, на Львівщині відкрили ще дві лікарні для приймання хворих на COVID-19: терапевтичне відділення Львівської обласної клінічної лікарні та інфекційне відділення Самбірської районної лікарні. Остання, зокрема, прийматиме пацієнтів, із Турківського району. Інші медзаклади переводити на роботу із коронавірусом наразі не планують.

Станом на 26 серпня захворіло на коронавірус, від початку пандемії в Україні – 110 085 осіб (+1670 за попередню добу).

Зазначимо, що уся Львівщина перебуває в «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки, лише Самбір - у червоній.

https://www.youtube.com/watch?v=pwUdeHKfWRM

Нагадаємо, що львівські медики розповідають про алергію на сезонні цвітіння. Поліноз – знайоме слово для тих, хто страждає від алергії. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
В Україні розпочали тестування нових COVID-сертифікатів у "Дії" (відео) В Україні розпочали тестування нових COVID-сертифікатів у "Дії" (відео)
Найближчим часом в Україні будуть всі три види сертифікатів, які зараз є на рівні ЄС – це сертифікати вакцинації, тестування та одужання від Covid-19.
В Україні за 2020 рік зросла кількість небезпечних захворювань
За даними Центру громадського здоров'я України за 8 місяців зафіксували більше випадків гострої інфекційної хвороби туляремії та кампіло бактеріального ентериту, який вразив майже на 20 людей більше
Loading...
Load next