Андрій Віленський - новий очільник Національної служби здоров’я України

Андрій Віленський - новий очільник Національної служби здоров’я України
До цього він обіймав посаду директора департаменту договірної роботи НСЗУ.

До цього він обіймав посаду директора департаменту договірної роботи НСЗУ.

Додамо, що Андрій Віленський вже має досвід роботи педіатром, завідувачем і головним лікарем дитячої поліклініки, а також є топменеджером деяких приватних поліклінік в Києві.

Наголосимо, Оксана Мовчан, яка виконувала обов’язки протягом останніх 9 місяців, залишається в команді на посаді заступниці голови.

"Для НСЗУ головний курс трансформації системи охорони здоров’я залишається незмінним. Команда НСЗУ працює у звичному режимі: продовжує сплачувати медичним закладам за послуги, надані пацієнтам", – додає вона. 

Варто зазначити, найбільшу кількість балів на конкурсі набрала, власне, в. о. очільника НСЗУ Оксана Мовчан, друге - заступниця голови НСЗУ Наталія Рябцева, а третє – директор Департаменту договірної роботи НСЗУ Андрій Віленський.

Нагадаємо, що за неякісно надані послуги медикам зменшуватимуть зарплатню. Про це заявив Міністр Охорони здоров’я Максим Степанов. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Харчова алергія: симптоми та продукти, які є найбільшими алергенами (відео) Харчова алергія: симптоми та продукти, які є найбільшими алергенами (відео)
Різноманітні шкірні висипи, нежить, закладений ніс, розлади шлунка, кашель та багато інших симптомів може викликати харчова алергія. Частіше вона зустрічається у дітей. І якщо з віком алергія не зникне, то в дорослому, як правило, залишається.
Були в Італії та невакциновані: на Житомирщині підтвердили два нових випадки "Омікрону" Були в Італії та невакциновані: на Житомирщині підтвердили два нових випадки "Омікрону"
Штам вірусу SARS-CoV-2 «Омікрон» був вперше виявлений у Південно-Африканській Республіці.
Loading...
Load next