Львівська область на 3 місці серед регіонів за сумою виплат від НСЗУ

Львівська область на 3 місці серед регіонів за сумою виплат від НСЗУ
За це область отримала майже 270 мільйонів гривень. Також аптечні заклади Львівщини серед усіх регіонів України отримали найбільше коштів у рамках програми «Доступні ліки».

За це область отримала майже 270 мільйонів гривень.

Також аптечні заклади Львівщини серед усіх регіонів України отримали найбільше коштів у рамках програми «Доступні ліки». Сума склала майже 80 мільйонів гривень.

"5 місяців з початку змін у спеціалізованій медичній допомозі - це дуже короткий термін. Але уже зроблено дуже багато - гроші за пацієнтом пішли в усі районні, міські та обласні лікарні. Звісно, усім нам хотілося б, щоб зміни відбувалися швидше та помітніше і для пацієнтів, і для лікарів. Але прогрес - це не питання  швидкості, а питання  напрямку. І ми взяли правильний напрямок і рухаємося далі.  Попри проблеми та складнощі. Нам випала можливість змінити нашу країну. І ми повинні цією можливістю скористатися", - пояснила директорка Західного міжрегіонального департаменту НСЗУ Мар’яна Возниця.

Варто додати, Івано-Франківський та Львівський регіони є лідерами щодо отриманих від НСЗУ коштів за надання медичної допомоги хворим допомоги пацієнтам з COVID-19 та з підозрою на нього.

Західний міжрегіональний департамент опікується 476 спеціалізованими закладами охорони здоров’я 8 областей, а саме у Львівській, Рівненській, Волинській, Закарпатській, Чернівецькій, Івано-Франківській, Тернопільській та Хмельницькій.

Нагадаємо, що у Львові онкохворі діти потребують “золотих донорів”. Кожного року тисячам дітям в Україні діагностують рак.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
В'їзд до України низці іноземців через Омікрон заборонено В'їзд до України низці іноземців через Омікрон заборонено
З 00:00 03 грудня 2021 року на період дії карантину в Україні установлюється заборона на в'їзд іноземцям.
В Україні за минулу добу COVID-19 виявили у понад 600 українців В Україні за минулу добу COVID-19 виявили у понад 600 українців
За добу 22 серпня 2021 року в Україні зафіксовано 610 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Зокрема з них дітей – 33, а медпрацівників – 3 осіб.
Loading...
Load next