Україна вже отримала 1,6 млн доз вакцини проти COVID-19

Україна вже отримала 1,6 млн доз вакцини проти COVID-19
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що з кінця лютого в Україну доставили вже 1,6 мільйона доз Covid-вакцини. Це за його словами значно дозволяє прискорити кампанію вакцинації серед українського населення.

Про це Денис Шмигаль повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Загалом кількість вже поставлених в Україну вакцин склала понад 1,6 млн доз. Як і було обіцяно, кампанія вакцинації прискорюється. Цього тижня нам вдалося вийти на більш ніж 70 тисяч щеплень на день. У травні ми очікуємо більше поставок, і відповідно — збільшення добової кількості вакцинованих", - повідомив прем'єр-міністр.

Зокрема Шмигаль також нагадав, що 30 квітня в Україну прибули 500 тисяч доз вакцини CoronaVac. Цю партію розподілили серед маломобільних груп населення, соціальних працівників і педагогів, які беруть участь в організації та проведенні зовнішнього незалежного оцінювання знань.

Нагадаємо, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов прогнозує нове зростання захворюваності на коронавірус COVID-19 приблизно через три або чотири тижні після Великодніх свят. Зазначимо також, що станом на 1 травня Україна серед світових країн займає 11 місце за кількістю нових інфікувань, серед країн Європи – 4 позицію.

Читайте також
Потібна лише одна доза: в Україні зареєстрували вакцину від COVID виробництва Johnson & Johnson Потібна лише одна доза: в Україні зареєстрували вакцину від COVID виробництва Johnson & Johnson
Для повної імунізації від коронавірусу потрібна лише одна доза вакцини Janssen від американської компанії Johnson & Johnson.
В Україні вже 755 тисяч осіб отримали щеплення проти COVID-19 В Україні вже 755 тисяч осіб отримали щеплення проти COVID-19
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що від початку компанії вакцинації вже майже 755 тисяч українців щепились від коронавірусної інфекції.
В Україні вакцину від COVID-19 купуватимуть за кошти з розмитнення "євроблях" В Україні вакцину від COVID-19 купуватимуть за кошти з розмитнення "євроблях"
Уряд пропонуватиме Верховній Раді виділити додаткові 1,4 млрд гривень від розмитнення автомобілів на єврономерах на програму боротьби з коронавірусом.
Loading...
Load next