Гінеколог створив унісекс-презерватив: хто зможе ними користуватися

Гінеколог створив унісекс-презерватив: хто зможе ними користуватися
Винахідник сподівається, що Wondaleaf Unisex Condom допоможуть людям берегти своє здоров'я, незалежно від статі чи сексуальної орієнтації.

Про це повідомляють у КорреспонденТ.net.

Малайзійський гінеколог Джон Танг Інг Чін заявив про створення першого у світі презерватива для жінок та чоловіків. Про це 28 жовтня повідомило агентство Reuters.

Засіб захисту під назвою Wondaleaf Unisex Condom виробляється з поліуретану – матеріалу медичного класу, який використовують як пов'язки. Він тонкий і гнучкий, але при цьому міцний та водонепроникний.

Це презерватив із клейкою оболонкою, що прикріплюється до піхви або пеніса, а також покриває сусідні зони для додаткового захисту, - розповів винахідник.

Оскільки клей наноситься лише на один бік презервативу, його можна вивернути та використовувати незалежно від статі.

За словами гінеколога, Wondaleaf пройшов кілька раундів клінічних досліджень і надійде у продаж у грудні цього року.

Грунтуючись на кількості проведених нами клінічних випробувань, я сподіваюся, що згодом він (презерватив) стане значним доповненням до багатьох методів контрацепції, які використовуються для запобігання небажаної вагітності та захворюванням, що передаються статевим шляхом, - наголосив Танг Інг Чін.

Кожна коробка містить два презервативи і коштуватиме 14,99 малазійських рингітів (близько 3,6 долара). При цьому середня ціна за десять презервативів у Малайзії становить 20-40 рингітів (4,8-9,6 доларів).

 

A Malaysian company is getting ready to launch what it says will be the world’s first unisex condom https://t.co/RaZV9gNtfS pic.twitter.com/Yp8RfLRC1d

— Reuters (@Reuters) October 28, 2021

Відео: Твіттер Reuters

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

 

Читайте також
Профілактика та лікування жіночого здоров’я: чому небезпечно відкладати візит до лікаря? (відео) Профілактика та лікування жіночого здоров’я: чому небезпечно відкладати візит до лікаря? (відео)
Багато небезпечних гінекологічних захворювань на ранніх стадіях проходять безсимптомно. Тому, вчасна діагностика рятує життя.
Як розвивається штам "Омікрон" в Україні: особливості, загрози та вакцинація, думка експерта (відео) Як розвивається штам "Омікрон" в Україні: особливості, загрози та вакцинація, думка експерта (відео)
Останні дослідження показують, що люди, які перехворіли на коронавірус мають тривалий імунітет.
ВІЛ/СНІД: історія появи, застереження та рекомендації. Ситуація в Україні ВІЛ/СНІД: історія появи, застереження та рекомендації. Ситуація в Україні
1 грудня з 1988 року відзначається як Всесвітній день боротьби зі СНІДом.
Loading...
Load next