Всі області України тепер перебувають в "жовтій" зоні

Всі області України тепер перебувають в "жовтій" зоні
Останні дві області — Волинська та Запорізька — перейшли з "червоної" в "жовту" зону.

За результатами засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, від сьогодні, 30 грудня 2021 року, Волинській та Запорізькій областях встановили «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на міністра Кабміну Олега Немчінова.

Таким чином, всі області України зараз перебувають в "жовтій" зоні.

Фото: МОЗ

Нагадаємо, що з 6 грудня в Україні почали діяти нові правила карантину:

  • Тепер відвідувати громадські заклади на жовтому рівні епіднебезпеки можуть лише ті, хто отримав принаймні одну дозу щеплення проти COVID-19 та має відповідний документ – «жовтий» COVID-сертифікат чи довідку 063/о.
  • Для обслуговування відвідувачів та клієнтів працівникам ресторанів, готелів та спортзалів потрібно мати принаймні одне щеплення проти COVID-19.
  • Для відвідування громадських закладів можна використовувати і негативний тест, який чинний 72 години, або альтернативний документ — COVID-сертифікат про одужання.

Таким чином на жовтому рівні епіднебезпеки громадські заклади не зможуть обслуговувати клієнтів, а також допускати до роботи тих, хто не має одного з перелічених документів.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Висока смертність при інфікуванні «Дельтою» спостерігається серед невакцинованих Висока смертність при інфікуванні «Дельтою» спостерігається серед невакцинованих
Серед тих, хто отримав щеплення, рівень смертності не відрізняється від показників при зараженні іншими штамами.
В Україні за добу підтвердили 1054 випадки захворювання на COVID В Україні за добу підтвердили 1054 випадки захворювання на COVID
В Україні за вчорашній день, 6 серпня, медики зафіксували 1054 випадки коронавірусного захворювання.
В Україні за добу підтвердили 1081 нових випадків захворювання на COVID-19 В Україні за добу підтвердили 1081 нових випадків захворювання на COVID-19
В Україні знову виявили більш як тисячу нових випадків коронавірусу. Зокрема понад 500 людей потрапили до лікарень.
Loading...
Load next