ВООЗ: зараз немає необхідності термінової масової вакцинації проти віспи мавп

ВООЗ: зараз немає необхідності термінової масової вакцинації проти віспи мавп

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) повідомляє, що нинішній спалах віспи мавп наразі не потребує термінової масової вакцинації населення у світі. Винятком є Африканський континент. Повідомляє Reuters.

Ми не знаходимося в ситуації, коли ми рухаємося в напрямку до масштабної вакцинації населення, - зазначили у ВООЗ.

Запас вакцин і антивірусних препаратів, які можуть бути негайно використані для боротьби з даним захворюванням, обмежений.

Глава підрозділу з особливо небезпечних патогенів у Європейському бюро ВООЗ заявив, що дотримання правил гігієни та безпечного статевого життя достатньо, щоб не втратити контроль за поширенням вірусу мавпячої віспи.

Нагадаємо, що Рада заборонила обіг російських і білоруських ліків.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Києві червона зона: як перевірятимуть сертифікати вакцинації у ТРЦ У Києві червона зона: як перевірятимуть сертифікати вакцинації у ТРЦ
З понеділка, 1 листопада, низка областей України потрапили до червоної карантинної зони. Охоронці торгових центрів перевіряють у відвідувачів сертифікати вакцинації та Covid-тести.
В Україні відкриють понад 2 тисячі нових пунктів для вакцинації від COVID В Україні відкриють понад 2 тисячі нових пунктів для вакцинації від COVID
Від завтра, 28 квітня в Україні планують відкрити додатково ще 2127 пунктів для проведення вакцинації населення від коронавірусу.
Loading...
Load next