До Львова прибув один із найкращих спеціалістів з протезування з Данії (відео)

До Львова прибув один із найкращих спеціалістів з протезування з Данії (відео)
. Він декілька днів працював у лікарнях Першого медоб’єднання Львова: проводив лекції, оглядав пацієнтів та допомагав лікарям.

На старті виконувати протезування. Перше медоб'єднання Львова вже готується допомагати пацієнтам, які втратили кінцівки. Відтак, щоб пришвидшити цей процес та його запустити до нашого міста приїхав один з найкращих спеціалістів з протезування з Данії.  

Ми спеціалізуємося на протезуванні та ортезуванні, і я тут для того, щоб дізнатися, чи можемо ми допомогти вам у створенні, процесі та структурі для забезпечення ортезування та протезування цивільного населення, а також ваших солдатів, –  розповів Rasmus Sylvest Mortensen  менеджер у сфері ортопедії з Данії.

Компанія, у якій працює фахівець є найбільшою на ринку Скандинавії, яка виготовляє протези та ортези, не тільки для дорослих, але і для діток.  

Це є сучасні технології, це та фірма, це виробництво, яке розташоване в Данії і виготовляє протези за найсучаснішими технологіями, які існують в світі і тішимся, що наші пацієнти отримають відповідні протези, які допоможуть їм соціалізуватись, покращать життя, а найголовніше вертикалізуватись, тобто вони почнуть ходити, — зазначив Андрій Дворакевич, керівник Центру хірургії лікарні Святого Миколая 1 ТМО.

За декілька днів перебування у Львові фахівець провів лекції для наших спеціалістів про особливості протезування, а також оглянув пацієнтів, під час яких медики виконали заміри.  

Відвідавши нашу родину Степаненків планується виготовлення за сучасною технологією з використанням 3Д принтера протезів для доньки та мами. У Яночки буде виготовлено 2 протези, які будуть змінюватись почергово. Тобто приблизно десь що 8-12 місяців. Йде підготовка. Сьогодні були зняті заміри у пацієнтів і планується підготовка так званої культі до імплантації, до таякби одягання цих протезів, — пояснив Андрій Дворакевич. 

Окрім самого протезування, особливу увагу присвятили також і реабілітації. І як обіцяють закордонні колеги, вони допоможуть розвинути цей напрямок тут у Львові.  

Ми допоможемо на початку як із знаннями, так і з продуктом. І ми допоможемо пристосувати його, а також ми можемо виробити продукт для вас. Ми проведемо спочатку дослідження аби зрозуміти як іде процес, враховуючи усі ланцюги поставок та виробництво. І як тільки у нас буде достатньо знань ми визначимо як виглядатиме майбутній процес, — зазначив Rasmus Sylvest Mortensen.

Відтак українські пацієнти зможуть отримати всю необхідну допомогу вдома і наші медики вже на шляху до реалізації такої мети.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівська лабораторія вперше в Україні візьме на стажування 10 лікарів-інтернів Львівська лабораторія вперше в Україні візьме на стажування 10 лікарів-інтернів
Львівська лабораторія “Ескулаб” першою в Україні запропонувала лікарям-інтернам підвищити кваліфікаційний рівень, пройшовши спеціальний курс підготовки на лабораторних потужностях компанії.
Від завтра центри вакцинації проти COVID-19 почнуть працювати в Києві, Львові та Одесі Від завтра центри вакцинації проти COVID-19 почнуть працювати в Києві, Львові та Одесі
У суботу, 29 травня, відкриються центри вакцинації у Києві, Львові та Одесі, пріоритет у них надаватиметься людям похилого віку.
Ляшко пояснив чому для медиків не має обов'язкової вакцинації Ляшко пояснив чому для медиків не має обов'язкової вакцинації
Влада України не прийняли рішення про обов'язкову вакцинацію для медичного персоналу, аби уникнути браку кадрів. Про це під час інтерв'ю УП розповів міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.
Loading...
Load next