Для постраждалих українців: Олена Зеленська розповіла про програму протезування у США

Для постраждалих українців: Олена Зеленська розповіла про програму протезування у США

Дружина президента України Олена Зеленська під час свого візиту до Сполучених Штатів розповіла про програму протезування для українців, які втратили кінцівки внаслідок російської агресії.

Програма з протезування ініційована посольством України в США та Українським домом. Вона дозволить постраждалим від війни українським дітям отримати необхідну реабілітацію в США. Зусиллями двох країн ми повернемо дітям радощі повноцінного життя, на яке посягнули російські злочинці, – повідомила вона.

Зеленська навела приклад сім’ї, яка постраждала внаслідок російського ракетного удару по вокзалу в Краматорську. Мати Наталя втратила одну ногу, а її донька Яна – обидві.

Нині родина на реабілітації в США. Наталя вже пристосовується до нового протезу, а Яна готується до протезування найближчим часом, – розповіла дружина президента.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дівчинка, яка загинула у Вінниці, знімалася у ролику разом із Оленою Зеленською.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На тлі обстрілів окупантів: помічниця держсекретаря США зустрілася в Києві з Кулебою перед візитом до Москви На тлі обстрілів окупантів: помічниця держсекретаря США зустрілася в Києві з Кулебою перед візитом до Москви
Після візитів до Києва та Москви Донфрід вирушить до Брюсселя.
В Україну та Грузію вторглася Росія, а не НАТО, — Блінкен В Україну та Грузію вторглася Росія, а не НАТО, — Блінкен
На його думку, те, що відбувається в Україні стосується не тільки України.
Зустріч з Лавровим не відбудеться: "Немає сенсу", – заявив Блінкен. Зустріч з Лавровим не відбудеться: "Немає сенсу", – заявив Блінкен.
Причиною для скасування зустрічі було те, що Кремль не дотримався умови США.
Loading...
Load next