Матір і донька, які втратили ноги під час удару рф по Краматорську, отримали протези в США

Матір і донька, які втратили ноги під час удару рф по Краматорську, отримали протези в США

У США лікарі провели успішні операції з протезування двом українкам – 11-річній Яні та її мамі Наталії, які втратили ноги під час ракетного удару росії по Краматорську. Обидві вже роблять перші кроки.

Про це повідомляє UNICEF Ukraine у Facebook. Там опублікували фото жінки з дитиною, які надав мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що постраждала родина з Новгородського Донецької області були на вокзалі Краматорська 8 квітня, коли його обстріляли російські окупанти. Дівчинка втратила обидві ноги, а її мама – одну. 

Зараз українки в США, де проходять протезування і навіть пробують робити нові перші кроки. На щастя, зазначають в UNICEF, вони в хороших руках і з ними постійно працюють лікарі.

Утім, реабілітація буде тривалою. Сім’я житиме в Америці близько року. Опісля планують повернутися в Україну. Сподіваються, що тоді в країні буде мир! – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові лікують жінку з Луганщини, яка врятувала свого 8-річного сина під час обстрілу.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Домедична допомога під час війни: команда ПравдаТУТ Львів та ПравдаТУТ News пройшла вишкіл (відео) Домедична допомога під час війни: команда ПравдаТУТ Львів та ПравдаТУТ News пройшла вишкіл (відео)
Тренінги з надання першої домедичної допомоги фахівці медколеджу післядипломної освіти проводять щодня. Вишкіл триває 2 години .
Loading...
Load next