У світі відзначили професійне свято сімейних лікарів

У світі відзначили професійне свято сімейних лікарів
Значна частина людських проблем, пов’язаних з фізичним станом, в сучасному світі вирішується на прийомах в сімейних лікарів

Це сімейна лікарка Іванна Заремба, і вона є однією з рекордсменів за кількістю декларацій від пацієнтів. До початку повномасштабного вторгнення у лікарки було записано більше 2000 тисяч людей.

Робочий день у сімейних лікарів не завжди триває не завжди триває 8 годин як це насправді має бути. Адже окрім прийомів вони консультують пацієнті, навіть вдома, в телефонному режимі, якщо є така потреба.

Нагадаємо, що лікарі сімейної медицини всього світу, кожного року 19 травня святкують професійне свято. Цей день покликаний для того, щоб щоб нагадати та підкреслити такий важливий внесок цих спеціалістів у справу охорони здоровя населення.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Безкоштовне лікування псоріазу: медцентр «Панацея» допомагає боротися з розвитком хвороби (відео) Безкоштовне лікування псоріазу: медцентр «Панацея» допомагає боротися з розвитком хвороби (відео)
Одна ін’єкція препарату «Скафо» може коштувати понад 10 тис. грн. Центр «Панацея» забезпечує цим препаратом пацієнтів з важкими формами псоріазу безкоштовно. 
COVID не йде на спад: кількість смертей та госпіталізованих в Україні знову зросла COVID не йде на спад: кількість смертей та госпіталізованих в Україні знову зросла
Станом на ранок 21 квітня в Україні зафіксовано 12 162 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19. Зокрема на Львівщині 492 підтвердженні випадки захворюваності на коронавірус, серед них львів’ян – 222.
В Україні скасували заборону для гомосексуалів бути донорами крові В Україні скасували заборону для гомосексуалів бути донорами крові
З переліку заборонних критеріїв до донорства крові з українського законодавства прибрали гомосексуальні стосунки, які прирівнювали до форм "ризикованої поведінки". 
Loading...
Load next