Яйця: користь та шкода | Розповідає лікар

Яйця: користь та шкода | Розповідає лікар
Яйця містять в собі усі вітаміни, окрім вітаміну С. Проте, якщо вживати їх забагато є ризики підвищення холестерину. Окрім того, через термічно необроблене та непомите яйце можна заразитись сальмонельозом

Яйця стали невід’ємною частиною здорового харчування. Особливо цей продукт популярний при схудненні, адже є малокалорійним та дуже корисним. А тому спеціалісти рекомендують додавати його у свій щоденний раціон. 

І для мозку, і для кісток, і для красивого волосся, і для зору яйця точно будуть корисними. В ньому міститься найбільш біологічно цінний вид білку. Він засвоюється навіть краще, ніж той, що міститься у молоці та м`ясі.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Біла смерть": вплив надмірного споживання солі на організм людини (відео) "Біла смерть": вплив надмірного споживання солі на організм людини (відео)
В нормі людина має споживати не більше 5 грамів солі на добу, тобто одну чайну ложку, однак за статистикою, українці вживають солі майже втричі більше встановленої норми. Так, вживання надмірної кількості солі негативно впливає на артеріальний диск, діабет, ожиріння, катаракту та рак шлунка.
Вітаміни групи Е: чому корисно вживати продукти в яких він міститься (відео) Вітаміни групи Е: чому корисно вживати продукти в яких він міститься (відео)
Вітамін Е впливає на стан нашої шкіри, нігтів і волосся, а тому його часто використовують в косметичних цілях. Зокрема він міститься у соняшниковій та кукурудзяній олії, авокадо, рибі, горіхах, арахісові та ківі.
"Смітники пахнуть прянощами": історії людей, які відчули на собі наслідки коронавірусної хвороби "Смітники пахнуть прянощами": історії людей, які відчули на собі наслідки коронавірусної хвороби
Втрата смаку та нюху є одними з найпоширеніших симптомів під час інфікування на COVID-19. У когось вони можуть повернутися за декілька днів, комусь потрібно декілька місяців. Ба більше, як виявилося, смак та нюх можуть спотворитися. Декому доводиться розпрощатися з багатьма улюбленими продуктами. Когось постійно переслідують різкі запахи, а деколи страшенний сморід. Ми зібрали історії героїв, які на собі відчути життя без смаку та нюху.
Loading...
Load next