"Така сама історія відбувається щодня у різних селах та містах України": Вакарчук прокоментував обстріл Львова

"Така сама історія відбувається щодня у різних селах та містах України": Вакарчук прокоментував обстріл Львова

Український музикант Святослав Вакарчук 18 квітня перебував у рідному Львові. Саме цього дня до міста прилетіли російські ракети, які забрали життя цивільних.

Вакарчук після обстрілу зняв відео у рідному місті. Похмура погода передала весь той сум, який є в українців зараз.

Я у своєму рідному Львові. Позаду грають діти. Здавалося б, чудовий весняний день. Але день не чудовий, бо ранком до Львова прилетіли ракети. Є жертви. Та сама історія сталася вчора у Харкові. Така сама історія відбувається щодня у різних селах та містах України. Це не військова операція. Це ракетний тероризм, — сказав Вакарчук.

Своєю чергою українська дизайнерка Лілія Літковська разом з командою переїхала до Львова. У понеділок, 18 квітня, місто зазнало ракетного удару, тож Лілія розповіла про це у своєму інстаграмі, за профілем якого стежать тисячі людей зі всього світу, передає 24 канал.

Знаменита дизайнерка та засновниця бренду Litkovskaya під час активних бойових дій у Києві була вимушена виїхати за кордон зі своєю маленькою дитиною.

Проте пізніше Лілія повернулася в Україну та відновила роботу власного бренду у Львові. Однак ворог дістався й до мирного міста, яке приймає українців, які ховаються з різних міст від бомбардувань та ракетних ударів.

Рівно місяць тому я повернулася в Україну, щоб відновити виробництво Litkovskaya у Львові і зібрала тут всю свою команду. Ми обрали Львів як найбезпечніше місце в Україні, де ми могли б продовжувати нашу роботу. Відтоді місто кілька разів обстрілювали російські ракети. Але сьогоднішній ранок був особливо жорстоким, – зазначила Лілія Літковська.

Лілія Літковська писала допис з бомбосховища у Львові. Вона розповіла, що ракетний удар відбувся неподалік їхнього виробничого місця.

Я їхала на роботу, коли стався напад. За п’ять хвилин мені вдалося зв’язатися по телефону з колегою Вікторією: "Я в притулку. Мені страшно – я так близько бачив вибухи!". Помічник Лілії: "Я дуже злякалася, але зараз все добре", – розповідає про стан колег Лілія.

Нагадаємо, раніше Бєдняков показав фото із мамою, яка загинула у Маріуполі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Російські блогери почали вибачатися за війну в Україні Російські блогери почали вибачатися за війну в Україні
Вікторія Боня та Настя Івлєєва звернулись до українців.
Залізна завіса часів СРСР здаватиметься раєм: у Росії більше нема майбутнього Залізна завіса часів СРСР здаватиметься раєм: у Росії більше нема майбутнього
Кремлівський фюрер та його найближче оточення, яке розпочало криваву війну з Україною, остаточно підписало вирок Росії. Цілком ймовірно, що країні-агресорці вже через місяць доведеться оголошувати дефолт, однак це лише початок тотальної деградації РФ.
Loading...
Load next