На каву до Львова: Анджеліну Джолі помітили в одній з львівських кав'ярень (відео)

На каву до Львова: Анджеліну Джолі помітили в одній з львівських кав'ярень (відео)
Візит акторки, ймовірно, пов'язаний із допомогою українцям під час війни.

Американську акторку, амбасадорку доброї волі ЮНІСЕФ Анджеліну Джолі помітили сьогодні в одній із львівських кав'ярень.

Про це стало відомо після публікації Майї Підгородецької у Facebook.

Нічого особливого. Просто Львів. Просто зайшла випити кави. Просто Анжеліна Джолі. Просто Україну підтримує весь світ, - зазначила журналістка.

Причина приїзду голлівудської акторки до Львова поки достеменно невідома, проте варто зауважити, що Анджеліна Джолі також вже 19 років є послом доброї волі ООН у справах біженців. Ймовірно, візит пов’язаний з цим.

Крім того, акторка від початку повномасштабного вторгнення усіляко підтримує українців та Україну, зокрема й допомагаючи біженцям.

В будь-якому випадку це ще раз доводить — з Україною увесь світ.

Вас також може зацікавити стаття: "Ми втрачаємо людей": Полякова жалкує, що багато українців не повернуться з-за кордону

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Як правильно скласти резюме та отримати роботу мрії? (відео) Як правильно скласти резюме та отримати роботу мрії? (відео)
Експертну думку висловила Оксана Судомир - директорка з управління персоналу мережі інноваційних шкіл та садків, Бізнес тренерка. Кар’єрний консультант.
В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені В Україні злетіла кількість вакансій: найпопулярніші професії осені
В Україні у листопаді у порівнянні з жовтнем кількість вакансій збільшилась на 18%.
Найпопулярніші паролів в Україні та світі: рейтинг Найпопулярніші паролів в Україні та світі: рейтинг
Компанія NordPass, яка займається питаннями безпеки в інтернеті, опублікувала звіт про найпопулярніші паролі, якими користувачі захищають свої облікові записи.
Loading...
Load next