Віра Кекелія вдруге стала мамою та показала новонародженого сина (фото)

Віра Кекелія вдруге стала мамою та показала новонародженого сина (фото)

Ведуча проєкту "ЖВЛ", зірка "Жіночого Кварталу" та співачка Віра Кекелія поділилася радісними новинами. Про це вона повідомила у своєму Instagram.

Ведуча Віра Кекелія та її чоловік, музикант Роман Дуда,  вже вдруге стали батьками. Пара познайомились на вокальному шоу "Голос країни", де разом були учасниками команди Сергія Бабкіна. 17 жовтня 2017 року пара одружилась. Подружжя вже виховують сина Івана, який з'явився на світ 2020 року.

Фото: instagram.com/kekeliavera

От ми і зустрілися. Ще один красивий і мужній чоловік приєднався до нашої сім'ї. Дякую Всесвіту, що я вдруге стала щасливою мамою. Дякую Всесвіту, що я маю сім'ю, в якій всі живі і здорові. Дякую Всесвіту, що я маю неймовірних друзів і подругу , яка постійно на зв'язку і яка якимось чином, перебуваючи за декілька тисяч кілометрів від нас, все одно зробила пам'ятні знімки, - поділилася Віра.

Ведуча вирішила не приховувати свого синочка, тож одразу показала декілька знімків новонародженого хлопчика. На фото щаслива мамуся тримає свого сина на руках, а він тим часом солодко спить. 

Нагадаємо, що Софія Ротару вперше за п'ять місяців висловилася про війну.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Вони повинні виграти": представник Ізраїлю на Євробаченні підтримав Україну (відео) "Вони повинні виграти": представник Ізраїлю на Євробаченні підтримав Україну (відео)
Michael Ben-David сказав, що українці повинні виграти не тільки музичний конкурс, а й війну за свою країну.
Слава Камінська засвітилася на сайті ескорт-послуг (фото) Слава Камінська засвітилася на сайті ескорт-послуг (фото)
Співачка сприйняла цю новину з гумором.
Loading...
Load next