"Дві лярви": Злата Огнєвіч емоційно відреагувала на переспів своєї пісні росіянками (відео)

"Дві лярви": Злата Огнєвіч емоційно відреагувала на переспів своєї пісні росіянками (відео)

Популярна українська співачка Злата Огневич, яка виросла і є заслуженою артисткою Автономної республіки Крим, жорстко висловилась про виконання росіянками її хіта "Зозуля" у Криму.

Огнєвіч сама опублікувала відео на сторінці в Інстаграм.

Споконвічно російська забава, красти і видавати за своє. У моєму рідному Криму звучить моя «Зозуля» російською у виконанні двох лярв, які й не думають про закони та авторські права… Хоча, про що я пишу, які права можуть мати громадяни Росії. Вибачте, але мене нудить. До речі, «співачки» такі безглузді, що співають під мінус із моїм голосом на беках. Соромно, прикро, але чого ще чекати від болотян? - пише співачка в своєму дописі.

Артистка наголосила, що скоро вона виконає "Зозулю" на Дні звільнення Криму від російських загарбників.

Крим, дуже сподіваюся, що незабаром Зозуля прозвучить на Дні Визволення Криму всіма чарівними містами півострова, – додала Огнєвіч.

Вас також може зацікавити стаття: "А де він служить?": Тарас Тополя висловився про Макса Барських у ЗСУ

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Лети лелеко, птахо вільна": Злата Огнєвіч випустила зворушливий кліп із Даніелем Салемом (відео) "Лети лелеко, птахо вільна": Злата Огнєвіч випустила зворушливий кліп із Даніелем Салемом (відео)
Нову пісню Огнєвіч записала спеціально до Дня Незалежності.
"Навалює з нею свій російський реп у TikTok": українська співачка Христина Соловій поскаржилася на крадіжку пісні (відео) "Навалює з нею свій російський реп у TikTok": українська співачка Христина Соловій поскаржилася на крадіжку пісні (відео)
Відома українська співачка і фаворитка Святослава Вакарчука — Христина Соловій розповіла про проблему з іншим артистом, який вкрав її пісню.
"Може, ще перед ними навколішки стати?" Влада Седан – про спроби достукатися до росіян та їхню мову "Може, ще перед ними навколішки стати?" Влада Седан – про спроби достукатися до росіян та їхню мову
Телеведуча емоційно висловилася про намагання спілкуватися з росіянами й "доносити їм правду".
Loading...
Load next