У Києві встановили новий рекорд: над Дніпром розгорнули прапор завдовжки 207 метрів

У Києві встановили новий рекорд: над Дніпром розгорнули прапор завдовжки 207 метрів

У столиці відбувся спортивно-психологічний, реабілітаційний захід "Герою, ти нам потрібен не тільки на полі бою".

Про це повідомляє Київська міська рада.

Учасники встановили новий рекорд: над Дніпром був розгорнутий прапор України завдовжки 207 метрів. Мета заходу — підтримка ветеранів, учасників Революції Гідності, учасників російсько-української війни та їх родин.

Були проведення спортивні змагання та тренування для українських Героїв та їх сімей. Також учасники символічно встановили новий рекорд України.

Прапор України, завдовжки 207 метрів, був розгорнутий над Дніпром. Це не просто вияв патріотизму, але й символ сили духу та незламності народу. Такі ініціативи сприяють національному єднанню та підтримці національної гордості, — директорка департаменту суспільних комунікацій КМДА Мирослава Смірнова.

Нагадаємо, Юсов - про ураження Су-57: Путін скаженіє, реакція в Кремлі дуже відчутна

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Дніпропетровщині дівчина спалила український прапор (відео) На Дніпропетровщині дівчина спалила український прапор (відео)
Після розголосу інциденту зі спаленням державного прапора України дівчину виключили з модельної агенції, в якій вона навчалась.
Встановили новий рекорд: у Києві дрон підняв у небо гіганстський "синьо-жовтий" прапор (фото) Встановили новий рекорд: у Києві дрон підняв у небо гіганстський "синьо-жовтий" прапор (фото)
У Києві на дроні підняли в небо державний прапор рекордного розміру й встановили новий рекорд. Невдовзі цей прапор пролетить над територією усієї України.
У Херсоні обвалився флагшток вартістю у 8 мільйонів гривень (відео) У Херсоні обвалився флагшток вартістю у 8 мільйонів гривень (відео)
На щастя, постраждалих немає, однак конструкція впала прямо на припаркований Lexus, і буквально розчавила автомобіль.
Loading...
Load next